SODOBEN NAČIN NAKUPA OČAL

    PODPORA 01 722 6000
spletna.optika@optika.si

Dostava

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Rok dobave je največ 30 dni. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga s strani proizvajalca.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Stroški dostave

Dostava je za vsa naročila brezplačna. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

V primeru plačila po povzetju vam Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna strošek provizije za plačilo po povzetju v skladu s svojim cenikom poslovanja. Ta strošek ni strošek dostave, ampak strošek plačila po povzetju in ni zajet v izračunano poštnino.

ZNAMKE