SODOBEN NAČIN NAKUPA OČAL

    PODPORA 01 722 6000
spletna.optika@optika.si

Kontaktne leče in tekočine

Kontaktne leče

Mreža  Seznam 

Nastavi padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. ZEISS ALL IN ONE ADVANCE (100 ml)

  ZEISS ALL IN ONE ADVANCE (100 ml)

  €4,99

  All in one Advance je univerzalno sredstvo za nego vseh mehkih kontaktnih leč. Odstranjuje beljakovinske obloge z dolgotrajnim delovanjem, čisti, izpira, razkužuje, uničuje škodljive mikroorganizme, vlaži ter ščiti med shranjevanjem. All in one Advance je nova raztopina z izboljšano sestavo učinkovin za odstranjevanje beljakovinskih in drugih organskih oblog. Preberi več
 2. CALIFORNIA (100 ml)

  CALIFORNIA (100 ml)

  €5,90

  Tekočina za mehke kontaktne leče California 100ml je univerzalno, cenovno ugodno, kvalitetno sredstvo za nego vseh mehkih kontaktnih leč. Odstranjuje beljakovinske obloge z dolgotrajnim delovanjem, čisti, izpira, razkužuje, uničuje škodljive mikroorganizme, vlaži ter ščiti med shranjevanjem.

  Preberi več
 3. CALIFORNIA LENS mesečne kontaktne leče (3 kom)

  CALIFORNIA LENS mesečne kontaktne leče (3 kom)

  €7,00

  California Lens so udobne, cenovno ugodne mesečne mehke kontaktne leče. Imajo visoko prepustnost kisika, ter veliko vsebnost vode, kar zagotavlja udobje in spontano prenašanje leč skozi ves dan.

  Preberi več
 4. OPTI-FREE Express (355 ml)

  OPTI-FREE Express (355 ml)

  €9,99

  Tekočina OPTI-FREE Express "NO RUB" je moderna in zelo učinkovita univerzalna tekočina družbe ALCON. Ena izmed aktivnih sestavin tekočine OPTI-FREE Express z izjemnim načinom vlaži površino kontaktne leče, s čimer izrazito povečuje udobje pri nošenju. Govorimo o sestavini poloksamin, ki omogoča lečam ohraniti več vlažnosti na površini in to kar do 24 ur. Tekočina OPTI-FREE Express je primerna za dezinfekcijo, čiščenje, splakovanje, vlaženje in shranjevanje vseh tipov mehkih kontaktnih leč. Ker tekočino **OPTI-FREE Express** uvrščamo v kategorijo *„no rub“*, priporočamo za učinkovitejše odstranjevanje beljakovinskih usedlin mehanično čiščenje v dlani, preden leče položimo v posodico.
  Tekočina **OPTI-FREE Express** je uporabna do 6 mesecev od odprtja embalaže.

  Preberi več
 5. RENU Multiplus 360ml

  RENU Multiplus 360ml

  €9,99

  Renu Multiplus je večnamenska raztopina za čiščenje, razkuževanje in odstranjevanje beljakovin za mehke kontaktne leče. Ne potrebujete več ločenih razkužil, nevtralizatorjev in tablet za odstranjevanje beljakovinskih oblog, saj ReNu MultiPlus vse to združuje v eni sami steklenički.

  Preberi več
 6. CALIFORNIA (360 ml)

  CALIFORNIA (360 ml)

  €10,90

  Tekočina za mehke kontaktne leče California 360ml je univerzalno, cenovno ugodno, kvalitetno sredstvo za nego vseh mehkih kontaktnih leč. Odstranjuje beljakovinske obloge z dolgotrajnim delovanjem, čisti, izpira, razkužuje, uničuje škodljive mikroorganizme, vlaži ter ščiti med shranjevanjem.

  Preberi več
 7. ZEISS ALL IN ONE ADVANCE (360 ml)

  ZEISS ALL IN ONE ADVANCE (360 ml)

  €10,99

  All in one Advance je univerzalno sredstvo za nego vseh mehkih kontaktnih leč. Odstranjuje beljakovinske obloge z dolgotrajnim delovanjem, čisti, izpira, razkužuje, uničuje škodljive mikroorganizme, vlaži ter ščiti med shranjevanjem. All in one Advance je nova raztopina z izboljšano sestavo učinkovin za odstranjevanje beljakovinskih in drugih organskih oblog. Preberi več
 8. AO SEPT PLUS (360 ml)

  AO SEPT PLUS (360 ml)

  €11,99

  Ao sept Plus je enostopenjsko čistilno sredstvo za vse vrste kontaktnih leč. Deluje na osnovi peroksida, ki očisti leče brez drgnjenja in jih dezinficira. Je brez konzervansov in je okolju prijazno. 

  Preberi več
 9. AIR OPTIX AQUA (3 leče)

  AIR OPTIX AQUA (3 leče)

  €13,49

  Air Optix Aqua so mesečne mehke kontaktne leče. Kontaktne leče Air Optix Aqua so zelo udobne, saj prepuščajo 5-krat več kisika kot klasične leče. Kontaktne leče Air Optix Aqua vsebujejo novo formulo za ohranjanje vlažnosti v času nošenja.

  Preberi več
 10. 1-DAY ACUVUE TRUEYE (30 leč)

  1-DAY ACUVUE TRUEYE (30 leč)

  €16,99

  1-Day Acuvue TruEye so mehke dnevne kontaktne leče, proizvajalca Johnson and Johnson. Narejene so iz silikon hidrogelnega materiala Narafilcon A, kateri prepušča skoraj 100 odstotkov kisika. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno uporabo ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).

  Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE TruEye so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega lahko že ob prvi uporabi občutite udobje. Omogočajo namreč, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.

  Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE TruEye rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče. Prednosti 1-Day Acuvue TruEye: •gladka leča za udobje v očeh •zdrave, jasne in sveže oči •odlična zaščita pred UV žarki •enostavnost uporabe Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

  Preberi več

Mreža  Seznam 

Nastavi padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
ZNAMKE