SODOBEN NAČIN NAKUPA OČAL

    Podpora 080 1331 
spletna.optika@optika.si

Kontaktne leče in tekočine

Kontaktne leče

Mreža  Seznam 

Nastavi padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2
 1. ACUVUE OASYS (6 leč)

  ACUVUE OASYS (6 leč)

  €24,90

  Acuvue Oasys z Hydraclear Plus tehnologijo so 14 dnevne mehke kontaktne leče. Izdelane so iz popolnoma novega materiala (Senofilcon A), poleg tega pa jih odlikuje zaščitena tehnologija Hydraclear Plus katera leči doda večjo količino vlažilnega elementa, kar lečo naredi bolj vlažno in gladko. Vlažnost in gladkost leče omogoča uporabniku izredno udobje tudi v najbolj zahtevnih pogojih nošenja kontaktnih leč, kot so centralno ogrevani prostori, klimatizirani prostori, zakajeni prostori, intenzivnim delom pred računalnikom itd.

  Leče so primerne za dnevno (14-dnevno nošenje) in podaljšano nošenje (6 noči / 7 dni).

  Preberi več
 2. 1-DAY ACUVUE TRUEYE (30 leč)

  1-DAY ACUVUE TRUEYE (30 leč)

  €29,90

  1-Day Acuvue TruEye so mehke dnevne kontaktne leče, proizvajalca Johnson and Johnson. Narejene so iz silikon hidrogelnega materiala Narafilcon A, kateri prepušča skoraj 100 odstotkov kisika. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno uporabo ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).

  Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE TruEye so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega lahko že ob prvi uporabi občutite udobje. Omogočajo namreč, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.

  Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE TruEye rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče. Prednosti 1-Day Acuvue TruEye: •gladka leča za udobje v očeh •zdrave, jasne in sveže oči •odlična zaščita pred UV žarki •enostavnost uporabe Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

  Preberi več
 3. ACUVUE OASYS 1-DAY (30 leč)

  ACUVUE OASYS 1-DAY (30 leč)

  €31,10

  19.99€ - Acuvue Oasys 1-Day so mehke dnevne kontaktne leče. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.). Zagotavljajo odličen vid in so enostavne za vstavljanje, vašim očem pa dajejo občutek izjemne svežine. Nudijo neverjetno udobje, od trenutka, ko jih namestite, do trenutka, ko jih odstranite.

  Kontaktne leče Acuvue Oasys 1-Day so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega uporabnik že pri prvem nošenju občuti izjemno udobje. Omogočajo, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem. Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč Acuvue Oasys 1-Day rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.

  Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

  Preberi več

Mreža  Seznam 

Nastavi padajočo smer
Stran:
 1. 1
 2. 2
ZNAMKE