SODOBEN NAČIN NAKUPA OČAL

    Podpora 080 1331 
spletna.optika@optika.si

ACUVUE OASYS 1-DAY (30 leč)

19.99€ - Acuvue Oasys 1-Day so mehke dnevne kontaktne leče. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).
Zagotavljajo odličen vid in so enostavne za vstavljanje, vašim očem pa dajejo občutek izjemne svežine. Nudijo neverjetno udobje, od trenutka, ko jih namestite, do trenutka, ko jih odstranite.Kontaktne leče Acuvue Oasys 1-Day so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega uporabnik že pri prvem nošenju občuti izjemno udobje. Omogočajo, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.
Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč Acuvue Oasys 1-Day rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Dobavljivost: Na zalogi

€31,10

 
Desno (OD) ±0.00 0 8.5
Levo (OS) ±0.00 0 8.5
Eno oko ±0.00 0 8.5
€31,10

Optika.si - nakup očal preko spleta s posvetom pri optiku ali testom doma - enostavno in ugodno.

Kvalitetni okvirji že od 39,90 €

OGLEJ SI PONUDBO

V ponudbi le najboljše

Certificiran Ray-Ban zastopnik

Zaupajo nam tudi ...

    ZNAMKE